Karweiservice Jeulink

Logo karweiservice Jeulink Beekbergen. Vakkunidg in Verbouw.

Karweiservice Jeulink
Vakkundig in verbouw

Play Video about Jeulink bus op de foto bij radio Kootwijk.

Welkom bij Jeulink

Op 1 april 1997 ben ik, Gerald Jeulink, gestart met een bouwbedrijf in Beekbergen. Al meer dan 100 jaar is onze familie actief in de bouwsector. De liefde voor het vak, het maken van vakwerk en het leveren van kwaliteit is onze passie. Ook de vierde generatie (zie rechts op de foto) is het vak al aan het leren. Hij helpt regelmatig mee in onze eigen werkplaats met diverse werkzaamheden. 

Drie generatis Karweiservice Jeulink Beekbergen.
Corné Jeulink zagen van hout.
Mijn bedrijf is veelal gespecialiseerd in opdrachten bij zorginstellingen en overheidsinstellingen in en rondom Beekbergen. Ook ben ik betrokken bij particuliere projecten en ben ik actief als slotenmaker en kan ik inbraakschade herstellen.

Wij voelen ons als bedrijf erg betrokken bij Beekbergen. Van jongs af aan woon ik al in het dorp. Wij steunen dan ook de plaatselijke sportverenigingen door sponsor te zijn en door af en toe te helpen met vrijwilligerswerk.

Ook mijn werkplaats is gevestigd in Beekbergen. In de werkplaats ben ik regelmatig aan het werk voor onder andere op maat gemaakte deuren en kozijnen. Ik werk met machines en materialen van hoge kwaliteit om de duurzaamheid van de producten zo hoog mogelijk te houden. Mijn zoon, Corné Jeulink helpt regelmatig mee met het zagen en schuren van houtwerk.